KERN GENT

seizoen 2019-2020

R1 2A 2B 2C 3A 3B 3C 3D 3E 3F 3G 3H 4A 4B 4C 4D 4E 4F 4G 4H 4I 4J naar wedstrijdbladen.be

Digitaal wedstrijdblad

Nieuw sinds het seizoen 2019-2020: het digitale wedstrijdblad. Invullen doe je op E-kickoff via www.wedstrijdbladen.be. Een rechtstreekse link vind je ook steeds bovenaan deze website.

Het digitale wedstrijdblad is op elke computer, tablet of telefoon in te vullen en is mobile-friendly. Een internetverbinding (wifi of 4G/3G) is wel vereist.

Bewaren versus versturen?
Bewaren = Ingevulde gegevens worden voorlopig bewaard en wijzigingen zijn hierna nog mogelijk.
Versturen = Digitaal wedstrijdblad wordt definitief opgeslagen en verstuurd. Geen wijzigingen meer mogelijk.

Wanneer invullen?
Het digitale wedstrijdblad is beschikbaar 14 dagen voor de wedstrijd.
Einde beschikbaarheid: 5 minuten voor aanvang van een wedstrijd.

» download handleiding digitaal wedstrijdblad (pdf)

Tip om schorsingen te vermijden: aansluiten van extra spelers via E-Kickoff is mogelijk tot 31 maart.

Verzekering

Wanneer je bij een ongeval beroep wil doen op de verzekering van de federatie, moet je steeds een ongevalsaangifte invullen.

De ongevalsaangifte (pdf) kan u hier downloaden of op de website van Voetbal Vlaanderen en verstuurt u rechtstreeks naar Arena (binnen de 10 dagen). Het adres staat bovenaan de aangifte. Het slachtoffer ontvangt nadien een ontvangstmelding met een dossiernummer en toelichting rond de verdere procedure.

(!) Vergeet de kwetsuur niet op het scheidsrechtersblad te laten noteren.


Mutualiteit

Om de financiële last van onze minivoetballers wat te verlichten, heeft ieder lid recht op een tussenkomst van haar mutualiteit. Formulieren liggen nog altijd in sporthal SJG, maar we vonden het opportuun de ondertekende formulieren van de meest gekende mutualiteiten ook hier te voorzien. Printen, invullen en aan je mutualiteit bezorgen is de boodschap. Indien er leden zijn met een andere mutualiteit, dienen deze me zelf een blanco formulier te mailen.


Ploeginformatie

In welke kleur speelt een bepaalde ploeg? Hoe kan ik de secretaris contacteren? In welke reeks speelt een ploeg? Al deze info kan je makkelijk terugvinden door (een deel van) de ploegnaam in te vullen.