KERN GENT

seizoen 2019-2020

Reeks 1 2A 2B 2C 3A 3B 3C 3D 3E 3F 3G 3H 4A 4B 4C 4D 4E 4F 4G 4H naar wedstrijdbladen.be

Digitaal wedstrijdblad

Invullen doe je op E-kickoff via www.wedstrijdbladen.be. Een rechtstreekse link vind je ook steeds bovenaan deze website. Wanneer invullen?
Het digitale wedstrijdblad is beschikbaar 14 dagen voor de wedstrijd.
Einde beschikbaarheid: 5 minuten voor aanvang van een wedstrijd.

Spelersnamen die niet vooraf ingeschreven zijn op het digitaal wedstrijdblad dienen voor aanvang van de wedstrijd aan de ref kenbaar gemaakt worden. Een ingeschreven speler mag slechts aan het spel deelnemen nadat de SR zijn ID-kaart (of uitprint of rijbewijs of bewijs van verlies)of print van individuele licentie van E-Kickoff gecontroleerd heeft.

» download handleiding digitaal wedstrijdblad (pdf)

Tip om schorsingen te vermijden: aansluiten van extra spelers via E-Kickoff is het hele seizoen mogelijk.

Verzekering

Wanneer je bij een ongeval beroep wil doen op de verzekering van de federatie, moet je steeds een ongevalsaangifte (pdf) invullen.

Laat het invullen en verstuur het rechtstreeks naar Arena (binnen de 10 dagen). Het adres staat bovenaan de aangifte. Het slachtoffer ontvangt nadien een ontvangstmelding met een dossiernummer en toelichting rond de verdere procedure.

(!) Vergeet de kwetsuur niet op het scheidsrechtersblad te laten noteren.


Mutualiteit

Om de financiële last van onze minivoetballers wat te verlichten, heeft ieder lid recht op een tussenkomst van haar mutualiteit. Formulieren voor de meest gekende mutualiteiten kan je verkrijgen in de kantine van sporthal SJG. Printen, invullen en aan je mutualiteit bezorgen is de boodschap. Indien er leden zijn met een andere mutualiteit, dienen deze me zelf een blanco formulier te mailen.

Ploeginformatie

Je vindt de contactgegevens van de ploegen op de website van Voetbal Vlaanderen.